Поставте точку у в рш

Цей дім кота - мій дім.
Він відобразить вам мене.
Буває так - гремить тут грім;
Буває ще - думки жене;

Буває тут самотньо, тихо
Буває - дощ як із відра...
А іноді хтось зрозуміє - лихо.
А в інший час гора добра.

Це відображення моїй душі;
Це відображення моїх емоцій,
Коли мене знаходить той рушій,
Що змінює мене...

Наразі тут є тиша,
І тиша в мене у житті...
Чекаю я, аж поки миша
Поставить точку самоті


Рецензии