Ти

Ти знаєш, а я заснути не можу,
Щоночі мрії... чи жахи...
Чи то я просто вже не хочу
Відчувати ті страхи.

Ти знаєш, я люблю тебе, мій котик.
Я бачу нас - ось там, у щасті.
Чого ж ти заховав свій хвостик?
Соромишся? Згадай-но наші страсті.

Ти знаєш, а мені погано...
Погано тут і там, коли не разом,
Коли одна, то знов болить стара пекуча рана.
Щаслива ж я, коли з тобою в ритмі джазу.

Ти знаєш, милий, я щаслива.
Щаслива, що ти є в житті у мене.
Нехай воно усе мінливе,
Не розлучить, не обмане.

Ти знаєш, я живу.
Тепер, по-справжньому, шалено;
Тепер я більше вже не рву
Думки й емоції скажені.


Рецензии