Опис

Опис місцевості буде короткий:
Туман густий, та дрібний дощ;
У небі хмари; асфальт мокрий;
І чоловік у барі, в руках Скотч.

Не видно вночі повнолуння,
Не видно світло ліхтаря,
Лише оглушливе ревіння
Прохожий бачить у цей мряк.

Лише однесеньке це сяйво
Проб’є пітьму, що навкруги…
Лише ці люди є тут зайві,
Що цьому сяйву вороги…

У Ньому видно дим туману,
І ще клубки із Нього йдуть…
Це Мій відходить від дурману
У голові лиш каламуть.

Це Мій тікає від обману,
Його стискає дика лють!
Це Він знайшов свою кохану…
І скоро вирушить у путь.

І сигаретний дим навкруг,
І поки є – отже живий.
Забувся вже давно цей Друг
В поезії… Із нею бій.

І поки крутиться планета,
Я забуваюсь у вині…
І поки тліє сигарета,
Горить вогонь… вогонь в мені…


Рецензии