Inside me all is trembling like a tree

Inside me all is trembling like a tree
of happiness that Laitman comes to Peter!
For the first time I'll the one like me!
Who saw Light, speaks Light, is uniting people!

I'll see the one, who opened me the way!
Who told me to see aim in every minute!
Cause even if your soul goes astray -
then God will prescribe a sweet pill to heal it.

***
Внутри все, словно дерево, дрожит
от радости, что Лайтман едет в Питер!
Как я, друзьям о Свете говорит,
Он видел Свет, пришел объединить их!

Того увижу, кто открыл мне путь!
Чтобы видеть цель на каждую минуту!
И если что-то душу исказит -
То Бог пропишет сладкую пилюлю.


Рецензии