Навищо

Навіщо

Ну, що ж ви мамо наробили,
Мене навіщо народили,
Самі ж пішли завчасно в інший світ
Залишивши мене в країні бід.

На той час дуже молодого,
Не мав у спадок я нічого,
Хіба що вашу мамину любов,
Яку я згадую все знов і знов.

В красивім світі цім страждаю,
Самотньо вік свій доживаю,
Своє кохання я шукав завжди
Лишаючи скрізь розпачу сліди.

Ну, що ж мені робити друже?
Бо розпач давить душу дуже,
Весь час я був без милої й дітей,
Даремно жив й вже йду у світ тіней.

Цей розпач чув я від старого,
Я не сказав йому нічого,
А тільки головою похитав,
В квартиру самоти я поспішав.
10.06.16.


Рецензии