спiльне на...
заганяють вітри сумнів наш од безглуздя в полон,
ніби в кайфі переплутались цифри, слова…
це можливо і є математика, чи гра?..
а іще географія – пошук спільного світу,
де ніхто нікого не обманює
акцентуючи на своїй правді…
бо спотворена дійсність
насправді – брехня,
що висить на гачку,
мов би свобода без дії…
приманкою…
протестуючи проти уявлень…
що ж воно таке життя?..
фізика рухає нас,
кінцевий маршрут призначує,
і передозовує хімія наші тіла,
безкінечними запитаннями
іде згорблений час у круговерть,
інколи випрямляється мріями…
Свидетельство о публикации №116061101259