Ти мене припинила читати, Юна Красуне

Ти мене припинила читати,
Юна Красуне.
А учора учила цитати:
- Ти – геній, без сумніву!..

Час – кілочок, який розриває
столітні дерева.
Але я в тебе вірю, тобі довіряюсь,
бо у вірі потреба.

Через те, що вродлива і молода,
шаленію роками.
Хоч роки – це між пальців вода
і любов між рядками...


Рецензии