Из цикла Полевые цветы, Василек, на англ

        Cornflower

   We can see cornflowers
   In a field of rye.
   They are as blue
   As a summer sky.

   They look very lovely
   On your head in a wreath,
   But they feel much better
   When they sway in a breeze.


Рецензии