МО ЖЬ НО!!!

МО ЖЬ НО!!!...

Аа... ЗЪ НА ЧИ ТЪ...  НА ДО!!!...

ДОБЪРО!(ДО)... НАМЪ(НА!!!)!!...  ДА НО ОО!!!...

   -  ООТЪ  НЕ ГО!!!... -

ВЪСЁ!... НАДО ДЕЛАТЬ!!...  ВО  ВЪРЕМЯ!!!...

   -  ПО КА!... НАМЪ  ВЪРЕМЯ!!...  НА  ЕеТО!!!... ДА НО ОО!!!... -

   -  ООТЪ  НЕ ГО!!!.. -


      P.S


   МОЖЬНО -  ИиЗЪЛУЧЕНИЕе  СЪВЕТЪЛЫХЪ ДУШЪ(НО)!!! ДАРЪ ЖИЗЪНИ(ЖЬ)

   ИиЗЪЛУЧЁНЪНЫЙй МЫСЪЛЕНЪ НО (МО)!!!


Рецензии