Мальви

Мальви під вікнами, мальви в садку,
Мальви бабуся Уляна любила,
На своїм довгому сивім віку
Мальви завжди добрим серцем ростила…

Мальви квітують донині в мені,
Хоч промайнуло – гай-гай – скільки часу,
Їм посміхаюся - рідні вони…
Де зустрічаю – радію щоразу…


Рецензии