Ми прийшли

Ми прийшли у білий світ
Для борні за виживання
Серед моря горя й бід
Для любові та кохання.

Щоб продовжити свій рід
Й був безсмертним він на віки,
Щоб залишив добрий слід,
Це для щастя добрі ліки

Часу плин міняє нас
Через вимоги обставин,
Де в борні ми кожен час
Совість аж за горло давим.

Мало вкрав – в’язниця жде,
А багато -  бізнесмен ти,
Не крадеш якщо ні де,
То працюєш вже за центи.

Виживаємо так ми
В цьому світі аж до того
Коли грішними людьми
Тягнуть нас на суд до Бога.
10.06.16.


Рецензии