ЛIТО

На річках, озерах літом,
Неабияка краса.
Пробігають хвилі рідко,
Більше в штилі їх плеса.

Риби плескають хвостами,
Хвилю гонять по воді,
Ловлять комарів ротами,
Їх багато у ці дні.

Очерет стоїть стіною,
Верби листям шелестять,
Трава на луках з чередою,
На сонці квіти мерехтять.

Вирує літо різноцвітом,
Душа від пахощів тремтить,
Роки милуюсь оцим світом,
Ціную кожну його мить.


Рецензии