Влiтку

На річках, озерах влітку,
Неабияка краса.
Пробігають хвилі рідко,
Більше в штилі їх плеса.

Риби плескають хвостами,
Хвилю гонять по воді,
Ловлять комарів ротами,
Їх багато у ці дні.

Очерет стоїть стіною,
Верби листям шелестять,
Трава на луках з чередою,
На сонці квіти мерехтять.

За селом яри, урвища,
Б’ють водою водники,
Вітерець буває свище,
Гойдає трави і квітки.

В яру калина розцвітає,
Заплітає вже косу,
Її  проміння зігріває,
Дарує нам  вона красу.


Рецензии