Маёй вёске

    
      (на белорусском языке)

Вёска,мая вёсачка!
Я цябе - кахаю!
Няма лепшага мясцечка -
Ва усiм нашым краi!
Сваёй прыгажосцю,ты -
Мяне паланiла!
А сваёй цiкавасьцю -
Вельмi захапiла!
Мае сэрца - поунае,
Да краёу,пясчоты!
Развяду далонямi
Усе твае турботы!
Ты - квiтней пад сонейкам,
На зямлi дзявоснай!
Хай у жыццi тваiм бушуюць
Маладыя вёсны!
Людзi хай цябе кахаюць -
Моцна i сардэчна!
Хай нiколь не пакiдаюць
I жывуць тут вечна!

Вёска,мая вёсачка!
Я цябе - кахаю!
Няма лепшага мясцечка -
Ва усiм нашым краi!


    Лара Павловская,2013г.


Рецензии