Чому?

Чому я не Порох?
Чому не Ценюк?
Тримав би в офшорах
Доляри й каюк.

Нікого б не слухав,
Нікого б не чув,
Потилицю б чухав,
Бо я же забув

Залізти на гору
Щоб Зевсом там стать
І саме в цю пору
Всіма керувать.

Було б не погано
Щоб мрія збулась,
Та мабуть зарано,
Тож мрія й здалась.

Тому я не Порох,
Тому й не Ценюк,
Не маю в офшорах
Ні цента й каюк.
06.06.16.


Рецензии