Смiттезвалище

Сміттєзвалище

Сонце сходить і заходить,
Сміттєзвалище смердить,
Людям і природі шкодить,
Не дає нікому жить.

Якщо буде так і далі
Встелить землю в нас сміття,
Нажимаймо на педалі,
Геть подалі від гниття.

Там, не в нас, нема такого,
Переробка є сміття,
Ми ж не робимо нічого,
Лиш слова про співчуття.

Годі ляпать язиками,
Переробимо сміття,
Не смерділо шоб роками
Їх постійнеє гниття.

Урятуємо майбутнє
Української землі,
Щоб завжди було присутнє
Почуття ми ж королі.

Сміттєзвалищ бо немає
І нічого не смердить,
А душа весь час співає,
Бо чудово у нас жить.
06.06.16.


Рецензии