Из цикла На лугу Стрекоза, на англ

         Dragonfly
 
    Look at my see-through mica wings,
    Look at my big round eyes,
    Look at my blue-green body!
    Don't I look nice?

    I can fly over rivers,
    And over lakes I can fly.
    Can you guess what I am?
    Of course, I am a (dragonfly).


Рецензии