МА АГ - НИ Ии ТЪ!!!

НА Уу КА - ЭэТО  ДУША!!!...                (КА)

Ии  ООНА!...  СЪ ТЪ РЕ МИ ТЪ СЯ!!!...                (Уу)

   -  КЪ -   НА ЧА Аа ЛА МЪ!!!... -                (НА)

ДА Аа!!!... - НАЧАЛА - ТО - ВИ Ии ДИ ТЪ - ОО НА Аа!... -

   -  НО ОО -  НЕ - ПО ОЙ Мё ёТ!!... - ЧЬТО ОО  - СЪ НА ЧА Аа ЛА???!!!... -

ПЪРИ РО ОО ДА!!!... - ОО ЧЕ ЕНЬ - МУ ДЪРА Аа!...

   -  Ии иИ  - ТА АЙ НЫ -  СЪВО Ии иИ - ХЪРА НИ ИТ!!!... -

ТА АЙ НЫ!...  - ОТ КЪ РО ОО ЕТ - ЛИ ИШЬ - ТО ОТ!!!... -

   -  КЪТО ОО - СА АМ - СА Аа МЪ -  КЪ ЛЮ ЧЬ!!!... - Ии иИ - МА АГ НИ ИТ - МА Аа ГЪ - НИ Ии ТЪ - ТЪ - ТЪ!!!... -
 
      ТЪ

      P.S

    КЪЛЮЧЬ - ДАРЪ(Ь) КЪРАСОТЫ(Ч) ЛЮДЯМЪ(ЛЮ) КОНЪ ЦЕНЪТЪРИРОВАНЪНЫЙй(КЪ)

    ТЪ - ТЪВЕ ЕРЪ ДЬ - НЕ БО

    ТЪ - ПЪРО ЦЕ ЕС - СЪ - СЪ - СЪ - ТЪ ВЕ ЕР ДО ОО


Рецензии