над ю назвали
Казали мати:
Буде пісня!
і будуть квіти
Й щасливий вік
Та не сказали
Де долю взяти
Якій радіє
Весь білий світ.
ЇЇ Надією назвали
На вроду не жаліли фарб
Та тільки долі
З якою сміються
Забули при родинах дать.
Ти Їх Надія –
Матері і батька
Надія до найкращого життя
А долі не було легкоЇ змалку
Немає й досі
Та вже сивіє голова.
Свидетельство о публикации №116060506845
С теплом, Надежда.
Надежда Горш 14.12.2016 09:18 Заявить о нарушении