Таке життя

Країна мрій, країна сподівань…
Зусиль шалених в здійсненні бажань!
Неначе в морі повному від крові
Ми тонемо, не живемо в любові!

Неначе знову й знову летимо,
В глуху безодню, ніби то спимо.
Щоб щастя нам омріяне знайти
Потрібно шлях тернистий всім пройти.

Неначе ми по груди вже в болоті
Із кризи вихід бачимо в роботі…
Та кожен день від ранку допізна
Їй віддаємось й любить нас вона.

Щоб потім гріш отримавши на руки
Себе ми піддаємо лиш на муки,
Як місяць без достатку нам прожити,
Та їжу копійками оплатити.

Життя немов в кривому задзеркаллі,
Не знаємо, що планувати далі,
Та боїмося, щоб не захворіти,
Бо лікування нічим оплатити.

Безодня поміж владою й людьми
Слугуєм владі, щоб  змогли пани
За наш рахунок гідно відпочити,
Щоб сили мали далі нас дурити.

В країні розграбоване давно
Так тяжко нами надбане добро!
Надія в краще, мабуть, ще жива,
Та віри тій надії вже нема!

Та все ж потрібно з оптимізмом йти,
До майже недосяжної мети,
Яку собі колись поставив сам,
Зуміти завершити, що почав!!!


Рецензии
Молодець Сергію!!! Щоб не було, треба всеодно іти до своєї мети. Будувати свою країну мрій і ставати власником її. Шукати своє коріння і поливати його, якимби воно не було, воно всеодно наше Рідне...

Александр Линник   26.06.2016 20:19     Заявить о нарушении
так-таки-так друже Олександр

Сергей Карюк   03.07.2016 15:11   Заявить о нарушении