***

…біль, що розхристує душі –
відстань між нами і богом…
у відчай серця закуті
не відшукають Любові!..
можеш не вірить нікому,
перебирати уважно
час, що минув відучора –
має страхи і бажання…
з панікою все сплелося
видумане і реальне…
як непокірним жилося?..
справді ніхто не скаже!..


Рецензии