Тепло

Квіти весняні-троянди, тюльпани,
пахощі линуть кругом!
Гілка мімози сяйвом дурманить,
проліски вже під вікном.

Дуже красиві ці квіти барвисті,
кольору різного цвіт.
полохкотіють листки променисті-
перший весняний привіт.

Квіти завмерли в німому чеканні-
Хто подарує й кому,
Хто загадає при цьому бажання-
радо зустріне весну.

Квіти тендітні в руки коханій-
ніжність і сила разом.
Погляд  очей і  потиск-жаданий,
жінці потрібне тепло.

І неважливо-букет цей великий
чи бутоньєрка мала..
Хочеться завжди уваги без ліку-
хочеться завжи тепла...


Рецензии