Память
смарагдами хвилин
Роки життя її полум'я
У безодні річку занурять
Розпечена від пристрасті
головешкою ;;затріщить
Розсипається на частини
В даль забвенья відлетить
непоправне стираючи
Світ безжальний обійняти
Покидає дикий край
І любов поспішає врятувати.
Свидетельство о публикации №116060402894
С любовью,теплом души к Вам,Зейлар
Зейлар 04.06.2016 14:52 Заявить о нарушении