Balls from Zhirinovsky
it is old and shabby.
seems that there - death and blood,
Scary to go out.
But today I saw one yard
with very young children,
Zhirinovsky handed out
balls to them this evening.
balls blue-colored, like the sky,
LDPR inscription.
children play with grown-ups
as we do while dreaming.
I started to love this yard -
the mainstay of my dreams.
As if heaven - of these flaps
said that I was happy.
There's new life - beyond the arch,
Children - genius, clever.
the same court, the same dirt out -
how the balls have changed all!
***
Мячи от Жириновского
Не люблю колодец-двор:
старый и обшарпанный.
в нем как будто - смерть и кровь,
находиться страшно в нем.
Но увидела я дворик
с очень юными детьми,
и дарил в нем им шары
В.В. Жириновский.
Голубы мячи, как небо,
с надписью - ЛДПР.
с взрослыми играют дети,
как и мы в мечтах людей.
И понравился мне дворик -
как оплот моей мечты.
Будто рай - из этих створок
мне про счастье говорил.
Там жизнь новая - за аркой,
Дети - гении, умны.
тот же двор и та же грязь там -
изменили все ШАРЫ!
Свидетельство о публикации №116060309081