Сторiнка, або Дiвочi нотатки

Все у пам'яті – наче в книжці.
По сторінці гортаю я.
Як приємно згадати жінці,
Що колись я була твоя.

Що колись я була щаслива.
Що любила твої слова.
Що колись, як попали під зливу,
на колінця долоні поклав.

Я була пташеням у полоні.
Очі чорні палали твої.
І тремтіли гарячі долоні
і колінця дівочі мої...


Рецензии