Нiч кохання

    Ніч кохання


 Муз. М. Моткова                Сл. М. Моткова



           Навесні уночі, наче в дивнім сні,
         Зорепад, хвилі трав, аромат весни

                Приспів
           Очі, очі – сняться мені очі щоночі,
         Коси, коси – сняться мені коси твої,
          Коси, коси – сняться мені коси твої
 

         Навесні уночі, наче в дивнім сні,
          Водограй, сяйво рос, подарунки
               
               
         Навесні уночі, наче в дивнім сні,
        Єднання двох сердець, поцілунки


     Навесні в царстві Німф, провели ніч ми,
             Світ зірок, рай чудес - неймовірні               

               
               


Рецензии