Из цикла На лугу, Божья коровка, на англ

        Lady-bird

    I am a lady-bird.
    What a strange word!
    I may be a lady,
    But I am not a bird!

    My coat is brigt-red,
    With black polka-dots.
    I am very pretty,
    Too pretty for words!

    I can fly very nicely
    To visit trees and flowers,
    With them I can talk very wisely
    For long, long hours.
 


Рецензии