Немае вiчного

Немає вічного

У часовому коридорі
Існує все, що в світі є,
Усі планети, усі зорі,
Зник коридор і їх не є.

Немає вічного нічого
Й на нашій матінці Землі,
Не буде тут колись нікого,
Всі позникають у імлі.

Все що було, чи є, чи буде
Ніхто не знатиме про це,
Коли нове життя прибуде
Почнеться заново усе.

А ми упевненні в майбутнім,
Та досі нищимо усе
Завжди лише на тому грунті
Щасливе мати щоб лице.

Живемо тільки сьогоденням,
Що лишим не цікавить нас,
Обмежений наш розум вченням =
Тут все твоє, прийшов твій час.

А час прийшов щоби творити
І розвивати розум свій
Та смерть щоб людства зупинити
І як нам виграти цей бій.
02.06.16.


Рецензии