Это щемящая боль. украинский язык

Це щем

Обіймає траву молоду
Сонце світлом весняних надій...
Чи на щастя, а чи на біду
Відбулась наша зустріч. Тоді

По вологій блукали траві,
Доки вечір зорею не згас,
І кульбаби, мов очі повій,
Хтивим поглядом міряли нас...

Ми ходили асфальтом доріг,
Омовенні весняним дощем,
Щоб ступить на кохання поріг.
...звідки в серце надходить цей щем?

Мов зерно у торішній стерні 
З поцілунком травневим весни
Він стеблом проростає в мені...
Дощ змиває минулого сни.


Рецензии
Майстерно! Прекрасний вірш!

Шон Маклех Патрик   03.06.2016 02:31     Заявить о нарушении
Шоне, моє шанування!)

Серго Сокольник   04.06.2016 12:21   Заявить о нарушении