Падарунак

У садзік з мамю ідзем,
І бачым рыжы хвосцік,
На дрэва хуценька ўзляцеў
Нібыта,як агеньчык.

Вітае ветліва скок,скок,
гуляе па галінках,
Раптоўна чую нешта-стук...
Ляжыць гарэх у сняжынках.

Вавёрка дзякуем табе,
За дзіўны падарунак,
Мы заўтра з мамай прынясем
І табе ласунак.


Рецензии