я так хочу до тебе

 
Я так хочу до тебе, моє вірне кохання !
 Я так хочу руки твої цілувать,
 в очі рідні заглянуть
і сердцем з тобою разом літать...
 До синього неба, до жовтого сонця,
 до зірок що, як очі твої -поряд з моїми блищать...
 Я так хочу до тебе...
 що словами не можу,,, тай і не хочу почуття перебрать !
 А я хочу до тебе ,
тільки тебе обнімать,цілувать


Рецензии