Про Надю...

Нечуваний рейтинг месії,
Духовний російський народ,
Могутність та велич Росії,
Усю її армію, флот...

І слідчих, і суддів, і "діло",
де вироком стала тюрма,
Вертіла вона, як хотіла,
На тім, чого в неї нема!


Рецензии