Леонид Талалай. Ни голоса Бога с неба...

                ***
Ни голоса Бога с неба,
ни взгляда зверя из чащи -
вокруг никого, немо,
и только ты, пропащий.

Уже ничего не страшно.
Откуда ж в душе тревога?
Вокруг никого - и Бога...
Вокруг никого живого,
кроме тебя,
себе чужого.

                ***
Ні голосу Бога з неба,
ні погляду звіра з хаші -
нікого навколо тебе,
крім тебе, пропащого.

Не страшно уже нічого.
То звідки в душі тривога?
Навколо ніде нікого,
ніде нікого,
крім тебе,
собі чужого.


Рецензии