Дурня

Якщо думки у голову не лізуть
Якщо затоплюють сусіди знизу
Якщо згустилося і посміхається ніщо
То це мабуть ще й не погано
І розглядаючи шкарпетку рвану
Ти не питай навіщо це мені
Ти збереги елізію дурні
Дитина ще в тобі жива
І не інакше як нагадує про себе
Ти відпочинь, хоч інколи.
А треба...


Рецензии