Професcия мамы

У когось професія медика.
У когось професія вчителя.
У когось свій бізнес розведений.
А хтось є директор і менеджер.
А моя є професія мами.
Для мене це найкраща награда.

Мені не потрібні посади,
Подарунки і слава.
Потрібна любов своїх діток.
І вічне тепло й доброта.
Бо я є проста для них мама,
Яка завжди приголубить,
Простить і наставить
На істинний шлях усього життя.
Моя професія-мама.


Рецензии