живим...
жити втратами
боляче й важче…
з головою накриє страх
і без пояснень…
вітер збільшує відстань,
в маршрути
між часом і нами –
у небо сходимо
тримаючись
за хмари
руками
не пояснюючи
нікому,
нічого
тужно небо сміється
з нас
із-за того,
усе те, що рухливе
ми свідомо вважаємо живим,
і не випадково
за іронією долі безмовним…
Свидетельство о публикации №116053001164
Шон Маклех Патрик 30.05.2016 15:15 Заявить о нарушении
Виктор Сурженко 01.06.2016 21:38 Заявить о нарушении