Майчинство

          на Женя

Луната е легнала в скута ти.
Под сърцето светлее.
Небето блести изумрудено,
а звездите бледнеят.

Дар свиден люлееш в ръцете си -
знак Божествен това е.
Любов озарява лицето ти.
Ореолно сияеш!

Тя в дни е превърнала нощите,
заискрява в очите.
Зеници, от сън недокоснати,
разпиляват звездите.

17.05.2016г.


Рецензии