pIZZA

Rise to brofun
Brokiss
Pocket knife yea
Never broken
Im a monster
Gold - unspoken
You a bitch but
I have tokens

Scary on your face
Scarred heart
Has been destroуed
My black sad was never change
Greed bloodlast
My dirty lord

Pizza rat Pizza rat
In my veins
Your caffeine
I am drowning
In your mouth
I pour out
My salty gin

And this party
Never end
Taste my tears
Sadness my brand
Smoky air in a lungs
Not find way
Into my brain

Your embrace
Ellectric touch
In my skin
Diodes torch
Blessings spirit
Bones crunch
I am died
This is be
My only form


Рецензии