Спасибо Богу!

Спасибі, Богу, за все на світі.
За те, що дав пожити,
побачить радості у світі
і діточок зростити!
Спасибі мамі дорогій,
що народила мене у світі!
Спасибі друзям всім що є
і вітають всі мене
з моїм найкращим святом!!!


Рецензии