людянiсть в вiршах

Людині для життя не рай потрібен
Достатньо лише посмішок очей
Радіє, коли дощ із неба піде
Людина завжди хоче в вік дітей
Кохати і взаємно бути вірним
Любити і зустрітися в серцях
Людина хоче знати, що потрібна
Для когось, і комусь не тільки в снах
Добра чекає, щирості в розмовах
Людина мріє жити без війни
Знаходити дорогу, що до Бога
В ЛЮДИНІ не високі бур'яни
Пташок, і їх пісень людина хоче
Мелодій, що дрімають на душі
Тих ласок, що життя усе лоскочуть
Живе, і все записує в вірші...


Рецензии