Сепаратисты

Сепаратисти

За  референдум  наш  свободний –
Законний  висновок  народний,
У  Києві  авантюристи
Назвали  нас – сепаратисти!

Ми відокремились к  Росії?
Чому ж  волають  голосії?
Було  таке  питання?  Ні?
То ж  годі  вашої  брехні!

Були за певну  самостійність,
Не порушаючи суцільність.
В Європі – не один є приклад,
І  ФРН – тому  наприклад!

Хто ж ті  тоді, що Україну,
І  всіх, хто гнув на неї  спину,
Запродали  за  океан?
Хіба та справа – не обман?

Готові  до  переговорів
Ми  без  абияких  докорів.
По  Конституції, до речі,
Права свої  щоб забезпечить!

                05. 14р.


Рецензии