Have u seen

Have u seen
Somebody cryin?
Have u seen?
Have u seen?

Have u seen
Somebody cryin?
Like a sea...
A shameless sea

Have u seen
Ur plans
Have happened

Like u wanted
Them before

All ur life
Is just a highway

With highlights
That u ignore...

Have u seen
Somebody dyin?
Like it happened
In
Your
Dream...


Рецензии
I haven't seen where you studied English

Давид Синицын   28.05.2016 11:32     Заявить о нарушении
Where... where...Assholesquare!

Дрон Распад   28.05.2016 14:32   Заявить о нарушении