Дивлюся на небо

Дивлюся на небо,
Де зіроньки сяють,
І думки про тебе
Мене не лишають.

Чи там на чужИні
Ці ж зіроньки сяють
І як у нас нині
Теж люди страждають.

Чи там все інакше,
Живеться заможно,
Мо’ вдома все ж краще,
Вернутися можна.

Твоя Батьківщина
На тебе чекає,
Тут кожна стеблина
Тебе пам’ятає.

Тебе годувала
Земля України,
Ти тут виростала
На радість родини.

Дивлюся на небо,
Де сонечко сяє,
І думка про тебе
Мене не лишає.

Не хочеш вертатись,
Живи на чужИні,
Я ж мушу збиратись
Лежать в домовині.
27.05.16.


Рецензии