***

Одним солодощі життя
Вино,горілка,наркота
другі вважають,що життя
сімя,робота,майбуття.
      ***
Погляньте Ви на Гусака
глядить на всіх він з висока
а як він голову несе...
а в ньому що?
піря,мясо,та й усе.
      ***
Павук мухі шепотів
"ти найкраща в світі"
вона повірила йому...
та й попала в сіті.


Рецензии