АЛ ФА ВИ ТЪ!!!

АЛ ФА ВИ ТЪ  -  ПЪРОЦЕСЪСЪ(Ъ)!...

   -  НО ОО - ТЪРУ УД НЫ  Йй!!!... -         (ТЪ)            

   -  ВИ ДЕ ЕНЬ Ее - БО ОО ГА!!!... - СА МО ГО ОО!!!... -         (ВИ)

ОН -  ИЗ - НА ЧА Аа ЛА(А)!!!... -  ПЪРАВЪДУ(Ф) -  ШЬЛЁТЪ - НА АМ!!!...        (ФА)

    -  Ии иИ - СЕ Ее МЯ(ЛА) - ВЪСЁ !!!... -                (АЛ)               

    -  ТЕ БЕ Ее - СЪВО Ёё!!! -        (АЛ ФА ВИ ТЪ)

   P.S

 ФА  -  ИЗ НА ЧА АЛЬ НАЯ (А)  ПЪРАВ ДА(Ф)

 ШЬ ЛЁТЪ  - ЛЁТЪ  ДАРА(Ь)  ТИШИНЫ(Ш)

 ЛЁТЪ - ТЪРУДЪНОЕе(ТЪ) ДЪВИЖЕНИЕе  ВЪВЕРЪХЪ(Ё) ЛЮДЕЙ(Л)
      


Рецензии