привласнюе...
живе десь окремо
у власному світі…
він рветься крізь темінь,
усі таємниці,
підкорює небо –
месія безликий…
торкається серця
навмисно, невтішний –
підкорює вічність!..
привласнює душі
і грішні й безгрішні…
Свидетельство о публикации №116052601128