Життя

Життя, життя, летить шалено,
Ось дiти виросли!...коли?!
Життя - яскрава дiйства сцена,
Де дiйовi особи ми.
Хтось скаче, все чогось шукає,
Хтось плаче, долю проклина,
Хтось на душевних струнах грає,
Та з радістю усе сприйма...


Рецензии