Ура! Надiя в Украiнi!!!
Це наша спільна перемога!
Усі молитви в часоплині,
мабуть таки, дійшли до Бога!
Сьогодні 25-те травня
ввійде в історію. Радію!
За нашу віру і чекання
тепер ми маємо надію.
Герою України слава!
Шануймо силу духу Жінки!
Вклонись до ніг її, Державо,
за перемогу українки!
25. 05. 2016 р.
Свидетельство о публикации №116052507153
ведущему к тебе, Господь, прости!
Неведома им Правда, ибо Тьма
в их головах без проблесков ума.
Наталия Волынец 26.05.2016 22:28 Заявить о нарушении