Файнi сни
Муз. М. Моткова Сл. М. Моткова
Навесні стрілись ми, наче в дивнім сні,
Зорепад, килим трав, сутінки ночі
Приспів
Очі, очі – сяють твої очі щоночі,
Коси, коси, гладжу файні коси твої,
Коси, коси неймовірні коси твої
Навесні ми удвох наче в дивнім сні,
Водограй, хвилі рос, поцілунки
Навесні ми удвох, наче в дивнім сні,
Признання двох сердець, подарунки
Навесні стрілись ми, наче в дивнім сні,
Світ зірок, рай чудес - неймовірні
Свидетельство о публикации №116052503373