Ля крын цы

Сустракаліся з табою
Ноччу, ля крыніцы.
Мілаваліся, абдымаліся
Да ранішняй зарніцы.

Пільнавала мяне маці,
Ой, бараніла.
Неслухмянай я была,
Жыццё загубіла.

Не хадзіце дзеўчыночкі
Ноццу да крыніцы.
Не цалуйцеся, не мілуйцеся
Да ранішняй зарніцы.


Рецензии